Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

You might like
€24,99
€31,00
Meest gekozen

Gloss & Glamm Balayage

je wil blonde lokken of je hebt al blonde lokken of highlights en je wil deze uitgroei helemaal bijwerken. Er kan indien gewenst ook wat meer diepte en schakering in het haar gebracht worden door de toevoeging van lowlights. Na de balayage wordt er een gloss toegepast voor extra glans.

Alle balayages worden zo natuurlijk mogelijk gezet.

keep it simple

Basic Balayage

Het woord basic zegt het al zelf. Je wil blonde lokken of je hebt al blonde lokken of highlights en je wil deze uitgroei helemaal bijwerken. Er kan indien gewenst ook wat meer diepte en schakering in het haar gebracht worden door de toevoeging van lowlights.

Hier word niet gewerkt met een gloss behandeling nadien.

weinig tijd?

Face Frame Balayage

Deze techniek gaat je gezicht laten spreken!
Er worden accenten gelegd aan het gelaat om zo toch een frisse look te krijgen. Na de balayage word hier ook altijd een gloss over gezet zodat het nog natuurlijker is of ongewenste warme tonen gaat wegnemen.


Ideaal om je balayage op te frissen tussen afspraken!

Color Me

Kleuring met lokken

Wil je je eerste grijze haartjes verdoezelen? Zie je jezelf liever met een donkerde tint?

Dan is een kleuring ideaal voor je. Om er nog meer leven in te brengen, kan je ook lokken toevoegen voor een heel natuurlijke look.

Mijn kleuringen zijn heel laag in amonia gehalte en hebben zeer veel gezonde bestanddelen erin zitten. (zoals argan olie)

Gezonde haren

Stevige en gezonde haren, daar sta ik voor. De tijd dat er met agressieve producten gewerkt werd is door! Dus kies jij voor mij? Dan worden je haren sowieso met liefde behandeld.

Want gezond haar heeft een veel beter houdbaarheid (qua styling).

Neem zeker ook een kijkje in de shop zodat je alvast van start kan gaan met een professionele, kwaliteitsvolle shampoo & verzorging.