Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

You might like
€24,99
€31,00

Passie

Mijn passie voor haar gaat al mee sinds mijn kindertijd. De laatste jaren echter ben ik me gaan specialiseren in kleuringen en balayages. Hiermee kan je zoveel transformatie brengen en zo ook je haren mooi glanzend maken. Liefde aan je haar geven is dus mijn passie. Je haren nog beter maken, gezonder en glanzender. 

Thuis je haren verder verzorgen met de juiste producten vind ik dan ook super belangrijk en wil ik je ook heel graag mee helpen zodat je de juiste producten ook thuis gebruikt!

Waarde

Ik vind het ook super belangrijk dat je jezelf kan zijn en blijven. Daarom werk ik vooral 1-op-1 zodat je in alle veiligheid in mijn stoel kan zitten waar lachen en wenen is toegestaan. Een goede babbel of een positieve noot nodig? Hiervoor sta ik ook heel graag voor je klaar!

Ik ben Aliesje, de haarspecialiste en eigenaar van de zaak. Ik ben 35j jong en ben gelukkig samen met mijn vriend Michiel. Samen met Michiel heb ik een energiek dochtertje Annabelle. Uit een vorig huwelijk heb ik een liefdevol zoontje Mathew. Allemaal mijn schatjes van patatjes. 

Een goede basis

Hier word ik dus blij van

Als je een goede shampoo & verzorging hebt ben je al half gewonnen! De Nr 4 shampoo is een veelzijdige shampoo die voor ieder haartype goed is en die elke haar zo stevig en vol doet aanvoelen.
Ik wil sowieso geen andere shampoo meer!

Wil je graag meer te weten komen over mijn aanbod?